Evul Mediu este mai aproape decat credeti

imageIstoria omenirii ne arată că de fiecare dată când civilizația a ajuns la un pas tehnologic/ cultural/ economic important something fucked up și civilizația s-a făcut varză. La fel s-a întâmplat în antichitate cu civilizațiile elene, egiptene, romane etc. A venit o perioadă de întuneric, ură, distrugere și abuzuri inimaginabile. Suntem în mijlocul celei de-a patra revoluții industriale, cea digitală, și lucrurile nu arată deloc bine.

Așa cum Umberto Eco a spus, internetul a permis cretinului satului să devină purtătorul adevărului absolut. Legiuni de imbecili au invadat internetul scuipându-și ura și cretiniile pe noi restul care efectiv am fost îngropați în mizerie. Îngropați. Cei cu capul pe umeri au fost în stare să discearnă ce este bine de ce este rău dar proporții uriașe de oameni mai puțin inteligenți, adevărate mase de manevră pun botul zilnic la amenințări false, la incitări la ură, la acte de violență, la îndemnuri la represiune și opresiune.

Un sfert de milion de români nu știu deloc (adică DELOC) să scrie sau să citească. 40% dintre români sunt analfabeți funcționali – adică știu să scrie, știu să citească dar nu înțeleg nimic din ce citesc. 400.000 de copii români abandonează ANUAL școala rămânând analfabeți. Mase de manevră practic, sclavi ce pot fi manevrați oricând. Exact ce FSN-ul și-a dorit și a realizat prin intermediul partidelor puiate din marele cancer – PSD, PNL, PDL și ce s-a mai puiat după („vaaai, Tudor, ai pus PNL acolo, dar PNL este partid istoric” – da, plin de FSN-iști „reciclați”).

Ne mirăm că românii votează tâmpiți, infractori aflați în pușcărie, hoți, cretini, pe toți de-a valma. Cifrele vorbesc însă de la sine, este o pură știință. Însă toată această masă de cretini ignoră faptele, ignoră cifrele, ignoră știința. Iar Obama a spus-o cel mai bine:

the rejection of facts, the rejection of science is the path to decline

Ei dragii mei, exact asta se întâmplă acum în România. Trecutul este negat, istoria este negată, cifrele sunt negate, știința este ignorată ba chiar batjocorită (IPS Daniel a fost făcut Doctor Honoris Cauza al UPB, fără ca Senatul UPB să își dea vreodată acordul pe acest abuz). 300.000 de oameni se duc la Iași să sărute moaștele unei persoane decedate acum câteva sute de ani despre care nu se știe dacă este sau nu Sf Parascheva. De ce nu se știe? Fiindcă BOR refuză o analiză a moaștelor invocând un document făcut în 1641. Spunând că cine are ceva de comentat să aducă argumente; the other way around!!! Deși BOR nu a avut nicio problemă să „certifice” ca moaște osemintele Brâncovenilor folosindu-se de știință. Atunci a funcționat, la Sf Parascheva nu poate să funcționeze.

O revoluție a ipocriziei, a mediocrității, a imbecilității și a tupeului. Sub forma unor organizații „creștine” și sub ascunzișul unor inițiative „democratice” se așterne vălul întunericului peste România (și dacă ne uităm în afară ne luăm cu mâinile de cap – Rusia, Polonia, Ungaria, Austria, Franța, Anglia, US – toate sub presiunea legiunilor de imbecili). Și da, mă refer aici la organizația Coaliția pentru Familie – o organizație fundamentalist-religioasă ce propovăduiește sub ascunzișul unor inițiative frumoase ura împotriva comunității LGBT dar și împotriva celor care nu se raliază la „viziunea” organizației.

Dacă stai să îi citești site-ul vei vedea doar chestii frumoase la inițiative – TVA 5% pt produse de igienă, programe de sprijin pentru mame, sprijinirea cuplurilor infertile – doar chestii mișto pe care le-ai vrea implementate mâine căci statul nu face absolut nimic pentru familie. Absolut nimic! Și aș fi primul susținător al acestei Coaliții dacă cea mai vizibilă acțiune a sa nu ar fi fost porcăria cu schimbarea Constituției pentru a defini familia ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie. În primul rând tâmpenia asta ar fi redundantă căci în România nu se pot oficia căsătorii între persoane de același sex. Asta este legea, dar ei vor capital de imagine. Bineînțeles discuțiile toate s-au lansat în jurul comunității LGBT.

Și da, Coaliția pentru Familie este o organizație fundamentalist-religioasă deoarece sub mesajele frumoase au lăsat pe toți nemernicii să își verse veninul împotriva comunității LGBT. Mii de comentarii pe Facebook ce cereau pedepsirea „actelor” gay, ce cereau izolarea, ce țipau că ai lor copii nu trebuie să vadă pe stradă homosexuali sărutându-se – guess what dumbo, când copilul tău va pleca la cerșit în Italia va vedea homosexuali pupându-se și le va accepta banii zicând frumos și mieros „grazie”. Toți naziștii României s-au trezit ca fani ai coaliției având acum o justificare religioasă pentru a-și vărsa ura și prostia pe rețele sociale. Toți frustrații și obosiții patriei s-au trezit patrioți creștin-ortodocși peste noapte – deși dacă le ceri să spună UNDE anume în biblie se condamnă actele gay vor da din colț în colț (pentru comentatori – da, știu unde, nu trebuie să îmi arătați, dar EI nu știu unde).

Toți sunt „buni creștini”, adevărați „cavaleri cruciați” ce luptă ca familia română să nu fie pângărită de negura sodomiei. Ghici ce – familia română este într-un declin total iar homosexualitatea nu are nici cea mai mică legătură cu acest declin. Corporatiștii nu fac copii căci nu au timp iar managerii din companii dau rolurile mamelor intrate în concediu de maternitate altor persoane, iar când mamele se întorc le pun pe un alt rol „parcat” pentru șase luni după care le pun pe liber – ce, credeți că nu știu de aceste practici? Coaliția mândriei ce a făcut pentru aceste mame? Românii nu fac copii mulți deoarece statul nu îi ajută cu nimic. Alocația este o bătaie de joc, campaniile de vaccinări nu există pentru că… wait for it…

NU EXISTĂ VACCINURI ÎN PIAȚĂ!

Lucru confirmat și de mama eroină președintă a PNL (btw știrea nu a fost preluată de nimeni) care zici că a descoperit oul – nu doamnă, vaccinurile nu se mai găsesc în România de ceva timp. Dar vai, Olivia Steer, vai, campanie anti-vaccinare. Pe vremuri erai căutat de medici să îți facă vaccinurile, inclusiv la sate, acum nu vine nimeni și nu îi pasă absolut nimănui dacă faci sau nu copilului vaccinuri. Și dacă ești tâmp, dacă ești ne-educat, habar nu ai ce vaccinuri trebuie să faci. Fiindcă nu ți se spune!!!

Revenind la Coaliție, spuneam că sub oblăduirea ei au ieșit la suprafață toți neo-naziștii, fanaticii și extremiștii ce au început să amenințe ba pe Președinte, ba pe Primul Ministru, ba pe noi restul, așa într-un stil creștin, plin de iubire și pace! Că să se modifice ca să nu vadă ei homosexuali pe stradă! Ai zice că o astfel de Coaliție pentru Familie s-ar fi îndepărtat de aceste mesaje extremiste – ei aș, un comentariu nu am văzut din partea lor!

Dimpotrivă, aș putea să vă spun ce se va întâmpla. Coaliția va intra în politică oficial (căci deja a intrat violent) și va deveni partid. Și atunci să te ții… credeți că nu se poate întâmpla? Să ne uităm la vecinii polonezi însă, unde doar faptul că a ieșit lumea în stradă a oprit partidul de la guvernare să adopte legea care să interzică COMPLET avorturile în Polonia (la ora actuală sunt interzise avorturile ce nu au cauze medicale sau violuri). Legea având binecuvântarea bisericii catolice… Partidul lor a reușit (spre diferență de PSD) să pună mâna pe toate instituțiile statului – Curtea Constituțională, Parchet, Tribunale, Poliție, tot. Și acum fac ce vor. Credeți că suntem departe de așa ceva?

Suntem niște ignoranți… în curând se face un an de la tragedia de la Colectiv și noi murim în spitale mizere, murim pe peroane supra-aglomerate la metrou, murim cu infecții primite în spitale, toate acestea în timp ce vinovații de la Colectiv sunt în libertate. A, scuze, nici nu știm cine sunt vinovații de la Colectiv! Nu știm cine este vinovat că ne mor copiii în spitale. Nu știm cine este vinovat de „epidemia” de cancere din România (check statistics) din acest an. Dar ȘTIM SIGUR că homosexualii ne vor distruge familiile deja distruse de ignoranță, prostie, miserupism, violență și primitivism.

Dreptate, ochii plânși cer să te vadă…

În încheiere, am să vă rog să vă uitați puțin peste discursul de Crăciun, inspirațional, al Majestății Sale, Regina Angliei, din care am să citez un singur pasaj care mă face să merg înainte, înainte, înainte:

It is true that the world has had to confront moments of darkness this year, but the Gospel of John contains a verse of great hope, often read at Christmas carol services: ‘The light shines in the darkness, and the darkness has not overcome it’

Comments

 1. Agentul 3902 says

  Nazisti? De ce nu comunisti?
  Pe noi, romånii, comunistii ne-au futut, nu nazisti!
  Fundamentalisti? Stiti de vreun pogrom anti lgbt in Romania?
  Eu nu îi urāsc pe lgbt. Dar… Nu sunt pentru cāsātorie ìntre ei acum.
  De ce? Pentru ca nu vā inteleg graba si ura.
  Remarcati, sper, ca nu spun ca sunt credincios. Pot spune ce nu sunt, adica ateu.
  Mama e credincioasa dar nu arunca cu bombe cu agheazma in lgbt, cum ati pātzit dvs.
  Dvs vorbiti de tolerantā? Ati citit ce prostie de text ati scris?

 2. ptolemeu says

  gasesc remarcabila situatia in care urla contra prezentei pe net a idiotilor / incultilor in pozitia de detinatori ai adevarului suprem tocmai pe un reprezentant al lor! =))

 3. alunelu says

  “40% dintre români sunt analfabeți funcționali – adică știu să scrie, știu să citească dar nu înțeleg nimic din ce citesc. 400.000 de copii români abandonează ANUAL școala rămânând analfabeți”.
  Informatia a doua ai scris-o ca sa verifici cati cititori se incadreaza in prima ipoteza, aia cu analfabetii functionali, nu?
  In conditiile in care in Romania se nasc anual sub 200.000 de copii (in 2014 s-au născut 185.332), iar in clasele I-VIII sunt inscrisi 1.732.305 copii*, prin ce miracol al matematicii abandoneaza scoala ANUAL 400.000 (articolul din Adevarul se refera la aceste clase)? Ai picat si tu in plasa senzationalismului din titlu si ai dat mai departe informatia pe nemestecate.
  Daca iei la purecat articolul deduci cumva ca de fapt sunt cam 320.000 de copii care ar trebui sa fie in clasele I-VIII si nu sunt. Adica o medie de 40.000 pentru fiecare an scolar. Diferenta de un ordin de marime fata de 400.000, dar ce mai conteaza…
  “Cifrele vorbesc însă de la sine, este o pură știință” 🙂
  In rest, cam ai dreptate.

  *Sursa: https://soviani.com/2015/05/29/cati-copii-sunt-in-romania-cati-elevi-sunt-in-romania-cati-copii-s-au-nascut-in-2014-se-nasc-mai-multi-baieti-sau-mai-multe-fete/

 4. Un extremist says

  Serios, il citezi pe Obama, mai ales platitudinea asta? “The rejection of facts…” care facts….alea din mainstream media, propaganda statului sau care?
  Citandul pe Obama iti pierzi credibilitatea nene…

 5. says

  Cred ca nici nu mai conteaza cifrele, ci doar faptul ca trendul este unul in crestere in ceea ce priveste abandonul scolar sau finalizarea studiilor fara diploma sau cu diploma, dar fara cunostinte. Si apoi trebuie sa recunoastem adevarul trist: Tara arde si baba se piaptana! sau Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. Subscriu ideii tale, autorule!

 6. says

  Pai astea sunt probleme?
  Si atunci ce sa zic eu, ca de 3 saptamani nu reusesc sa dau de unu (la Microsoft in curte) care se pricepe cu adevarat la un produs M$ in care am descoperit un bug destul de grav.

  Pana una alta te invit la niste lectura:
  Declarația Universală a Drepturilor Omului, Articolul 16
  Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Articolul 12

  Omul de tip nou (aualeu! cum suna!) nu a fost doar un experiment comunist (sovietic), sunt la dispozitie o droaie de materiale pe tema asta. Cumunitati din USA, America de Sud, etc. Nu prea are rost sa intram in detalii pentru ca oricum toate au fost un esec, unele cu sfarsit tragic.
  O sa zici ca sunt rasist, dar singurii analfabeti pe care ii stiu sunt niste domni cu pigment natural, au obiceiul sa fie imbracati la costum chiar si cand lucreaza la burlanele de la casa (ocupatia lor principala).

 7. geo says

  parerea mea e simpla ca buna ziua, sfarsitul civilizatiei occidentale va sosi nu pentru ca nu se permit casatoriile gay, ci pentru ca atat timp cat noi europenii dezbatem daca e corect sau nu, vine unu cu adevarat frustrat caruia i se rupe de articolele scrise pe bloguri si dezbatute pe fb si ne arunca pe toti in aer cu aeroport sau gara cu tot, si noi tot pe fb o sa ne plangem… cand placerea, arta placerii si arta comfortului devin lege, cand palavrageala devine fara de sfarsit, civilizatia se sfarseste, asa a patzit.o si Atena si Roma, asa au patzit.o si persii, si babilonienii, si turcii… italia? grazie? asa s.au umplut de toate neamurile de frustrati, de toate culorile si au reusit sa dezintereseze majoritatea, e valabil in toata europa occidentala unde domnesc minoritatile. frustrari? pai in general minoritatile sunt frustrate, de orice natura ar fi ele din simplul motiv ca nu sunt majoritati.

 8. Justin says

  Bai, rapanule! Pe Ips Daniel il poti acuza de orice dar intelectual vorbind e monstru sacru. cat despre Sf Parascheva, nu incurca faptul ca Biserica nu lasa la indemana oricarui neispravit sa cerceteze niste moaste cu faptul ca ascund ei ceva. In primul rand , mai sulita bleaga, zi-mi tu mie un test al vechimii care chiar functioneaza! Dar tu esti destept, n-am ce zice. Iti zic bine astia in comentarii ca te combati pe tine. Esti un tolomac care isi da cu parerea fara sa stie ceva.

 9. ion ion says

  Lasa ca si democratia a ajuns un soi de”moaste” pupate,plimbate inainte de alegeri si uitate in vreme de criza.

 10. Zoso says

  Deocamdată trăim in democrație , majoritatea dictează , daca vrei sau nu …
  Majoritatea covârșitoare zice nu căsătoriilor gay . Ghinion . Bine pa .

 11. Maria says

  Mie imi plac teribil corporatistii astia de comenteaza pe aici, care incep sa faca niste calcule logice prin care sa demonstreze ca domne n-au cum sa fie atatia analfabeti, si ca, oricum, prin sferele lor inalte, nici nu au cunoscut vreodata asa ceva.
  Bai, baetzasi, coborati putin in lumea reala in care universitatile s-au transformat in fabrici de diplome fara acoperire, din care ies semi-analfabeti incapabili sa spuna macar ce facultate au absolvit. Semi-analfabeti detinatori de diplome de la licenta pana la doctorat, ceea ce face ca orice diploma as obtine eu azi sa fie egala cu 0. Pentru ca, guess what? Toti cretinii au pus mana pe ea.
  Aceiasi cretini cu diploma care ajung directori, bloggeri, purtatori de vorbe si influensari. Aceiasi care ne povestesc despre cum familia e facuta din femeie si barbat si ca femeia nu poate dispune de corpul ei cum pofteste pt ca ea nu e o fiinta umana, ci o sclava a societatii. Cum era in “Ion”? Femeia e o zestre, o mana de lucru si o producatoare de copii.
  Dar nah, comunismul a fost okeiutz, omul nou e o poveste, suntem toleranti, dar nu prea… Niste comentarii absolut jenante…

 12. athos says

  Ai inteles, pentru unii, scuze, pentru multi, democratie egal dictatura majoritatii. De fapt, mare parte din comentarii confirma ca doar o speranta firava, firava, mai licareste…. Restul este noaptea neagra a suficientei si ignorantei agresive.

 13. ipocrizia says

  …văd un “alt hot care striga hoții”…(btw , sunt ateu , apolitic, “normal” sexual și suficient de inteligent, cat sa nu fac “click” pe strada la pus guverne “democratic” si fără vot sau demolat moschee).
  Când un hot vine la putere prin vot , este democrație! Când un prost îl da jos cu forta ca sa-i ia el puterea, numai democrație nu-i !

 14. euroscepticus says

  Sa spunem pe șleau. Sunt familist cu un copil. Sunt creștin, dar nu pup moaște. Simt o biologica și fireasca repulsie pentru homosexuali, similar aceleia pe care o simt pentru șerpi, pentru smântâna și pentru uleiul rânced. Sunt preocupat de educația copilului meu. E încă mic, dar timpul trece repede. Hai sa iți spun cum vad eu ca i-as explica peste câțiva ani, când ar pricepe, treaba cu LGBT, comunitatea gay, homosexualii, pederastii, lesbienele.
  O sa ii spun ca FAMILIE înseamna un bărbat, o femeie și cel putin un copil (sincer, o familie fără copii e doar un cuplu, părerea mea). Este perfect normal ca un bărbat sa simtă atracție pentru femei, ca o femeie sa fie atrasa de bărbați și sa relaționeze! Dar într-o lume ca a noastră, cosmopolita, normalitatea nu este o obligație ci o facultate a fiecărui individ. Da, o sa ii spun ca cei care se implica în cuplurile mai neconvenționale, au tot dreptul sa o facă în intimitatea lor! La naiba, au chiar dreptul sa considere exotismul situației lor, normalitate. In intimitatea lor. O sa îmi învăț copilul și ca sexualitatea nu se afirma public ci doar se asuma la nivelul fiecărui individ. Nu o sa îmi învăț copilul ura pentru voi, dar în nici un caz nu o sa va las sa-i pervertiți mintea cu modul în care percepeți voi “normalitatea”
  Daca cei din LGBT ar pleda pentru bun simt și pentru dreptul la intimitate, as fi fanul lor. Nu am nimic cu sexualitatea nimănui cât timp nu tine morțiș sa și-o manifeste pe strada mea, la școala copilului meu, în public în general. Dar sunt total împotriva sexualității generatoare de privilegii, de drepturi, împotriva sexualității afișate ostentativ, normale sau exotice. Nu vreau gay parade pe strada mea, după cum nu vreau acolo nici show-uri porno clasice. Anumite chestii trebuie sa se desfășoare în cadru restrâns, liber, dar nu în public. Vreți parada, închiriați-va un stadion, locație, etc. Nu ma siliți sa îmi învăț copilul lecții pe care încă nu e pregătit sa le asimileze!
  Da, nu vreau ca legile sub care trăim sa va permită sa numiți relația voastră (la care aveți tot dreptul), căsătorie. Nu pot accepta, nici sa va numiți, creștini. Nu sunt de acord nici sa adoptați copii. Trebuie sa acceptați și voi ca modul vostru de viata neconvențional nu poate coexista în aceeași normalitate cu modul nostru de a vedea lucrurile. Dar modul de viata al fiecăruia este subordonat propriei sale manifestații de voință! Va toleram, nu va “acceptam”. Va respectam opțiunile diferite, nu ni le asumam, însă!
  Da, mi-as dori sa trăiesc într-un spațiu creștin, într-o Europa mandra de moștenirea sa creștină, fondata de creștini, definita ca spațiu creștin. V-ați dori și voi, pentru simplul fapt ca într-o astfel de lume vi se permite sa va exercitați dreptul de a fi, altfel. In spațiul islamic sau iudeic, sunteți pe cale de dispariție. Se vede cu ochiul liber ca singura alternativa la o spiritualitate e alta spiritualitate la fel de cimentata. Nu mai ridicați vocea împotriva creștinilor și a creștinismului. Ne uitam dezaprobator la voi, dar nu va ucidem pentru ca religia noastră ne-a învățat (în timp e adevarat) sa nu va uram și sa nu va facem rău. Pe alții, tot mai numeroși în spațiul nostru, ii învață altceva! Nu folosiți toleranta noastră împotriva noastră și a sistemului de valori care va permite sa coexistați pașnic cu noi.

 15. Mihai I Turcu says

  Toata aceasta problema “fosrte urgenta” se dezbate cu “pistoalele pe masa” in campania electorala….

 16. Undeva e o greseala says

  E ceva in neregula cu numarul ala de 400 000 de elevi care abandoneaza anual scoala, in contextul in care numarul de absolventi de liceu anual e sub 150000 Numarul elevilor din Romania e sub 2 milioane. Daca 20% abandoneaza anual scoala in 5 ani nu mai ramane niciun elev

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *