Disclaimer: articolele de pe blog reprezintă părerile mele, prin prisma experienței și a competențelor mele, și nu părerile oficiale ale companiilor Microsoft Corporation și Microsoft România (unde lucrez).

Lucrez din 2003 în industria IT, ca marketer la Microsoft România. Am ocupat diverse poziții în cadrul Microsoft, în prezent activând ca marketing manager pe zona Consumer.

Scriu pe blog din 2004. În 2011 am lansat acest blog nou, pe un domeniu dedicat. Scriu pe Twitter din 2008.

Pasiunile mele sunt business-ul de consumer IT, social media, digital marketing. Îmi place foarte mult să prezint, și o fac cu pasiune. Dealtfel sunt și foarte pasional, cu toate bunele și relele.

Militez pentru un business curat. Atât în IT cât și în online. Doar crescând un business curat reușim să atragem investiții, parteneri, și business adevărat. Cei care nu vor realiza aceste lucruri nu vor trece de stadiul de bișnițari. Cu bune și rele.

Later edit: bătrân exeget al liricii postmoderniste pe cadență iambică (copyright Chinezu)

12 Comments

  1. Andrei, am ales să șterg link-ul pe care l-ai pus. Motivul este că în comentarii sunt jignite fără niciun fel de acoperire prea multe persoane.

  2. Iti citesc destul de frecvent articolele si astfel am concluzionat ca este corect sa iti adresez tie aceasta intrebare. Vreau sa invat profesionist Microsoft si Office, vreau sa devin un om pe care te poti increde atunci cand ma intrebi despre cele doua. Intrebarea este unde si cum. Stiu ca o varianta ar fi sa invat online, nu o contest: am aflat o gramada de secrete si am invat multe lucruri astfel…..dar nu o pot prezenta la un interviu de angajare, o alta varianta ar fi probabil facultatea…. (in momentul de fata nu o am – poate din toamna anului 2012) dar o alta alternativa exista? In Brasov.
    Imi poti da un hint ?

    Multumesc

  3. ai postat acum o saptamana ca ai gasit un card de megane…..cred ca e al meu….ofer recompensa….0720770484

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment